Pages

28 april 2014

Du är din förpackning

något att tänka på!!!

Jag var på föreläsning, just i ämnet "Du är din förpackning" ett väldigt intressant ämne som får en att fundera en hel del.   Fick några böcker och den här önskar jag att alla kunde läsa - den är väldigt bra, ger upphov till en del funderingar och bekräftelser. 




















Den här helgen har vi latat oss och njutit av 33 grader värme i solen!! MEN vårt soldäck vill vi har färdigt, så då började älsklingen och en av sönerna som var här att snickra, men jag o lillprinsen, vi fortsatte lata oss. 

Ja till och med maten fick manfolket fixa. Så de blev grillat!! 
Lillprinsen och jag ansträngde oss inte så värst mycket. Fast de blev lite långtråkigt. Ingen ska säga annat än att det är svårt att göra ingenting. Varjefall har jag svårt med de där att bara sitta still . Så jag började tvätta av fasaden på huset, vi måste nog ge det lite färg i sommar. Men ska man samtidigt hålla koll på en treåring så tar de sin tid :) ja så inget blev färdig, varken soldäcket eller fasadtvätten - :) men de går väl fler tåg!! 

På tal om husfasad. Jag kan erkänna att jag inte är glad för falurött på hus, det har jag aldrig varit MEN nu var ju de huset just falurött, man kan ju inte låta bli att köpa ett hus pga av färgen men nog tycker jag det är en dyster färg men jag får nog gilla läget, vänja mig. Eller jag tror faktiskt jag redan vant mig, har intalat mig att de här huset nog inte skulle passa i en annan färg. Ibland måste man helt enkelt ändra uppfattning :)

Hundarna tyckte det var väl varmt de här dagarna, skuggplatser är skönt



Husse har varit och köpt dom var sin egen badbalja oxå 









Hoppas alla haft en fin,fin helg 






25 april 2014

Lite annorlunda

påsk blev de för oss i år. 
- Vi åt ingen traditionell påskmat 
-  jag åkte aldrig till Blåkulla



vi påskade till de med poolparty. Alla barn kom hem med sina familjer
 - alla här hemma!!  kan de bli bättre än så 
Så vi badade i 25 gradigt vatten och 22 i luften. Grillade gott och bara njöt av livet. 
Lite extra livskvalité  :) en del lägger pengar på resor till varmare breddgrader, vi la våra på en pool hemma!!  

Redan i höstas när biljetterna släpptes köpte vi 
biljetter på första rad. Helt kanon att sitta precis framför scen och se bra. En redigt bra hålligångare är han Uggla, de var fullt hus och han gav oss en toppenkväll. 

Denna veckan har jag varit genomförkyld. Alla människor har ju haft den här åkomman nu sista veckorna, så varför skulle jag klara mig? I går drabbades även älsklingen så i natt har vi hostat i kapp. Hosta tar verkligen på krafterna o den här veckan har jag inte kunnat träna alls - kan lova de spritter i kroppen efter att komma igång igen. 

Det är så härligt nu när ängarna lyser gröna, 
blommor som kommit upp både i trädgårdarna och i skogen och 
sommaren som snart står redo 
att ta vid där våren slutar. 
 Visst är det Underbart  

08 april 2014

Kampen med kroppen min

vet Ni den där elaka tanten som besökte mig - hon har gett sig av, jag har satt ut vakter runt huset så hon inte kan komma i närheten av mig igen :) Hon var alldeles för jobbig att ha o göra med. 

Livet är till för att levas o vara glad åt alla dagar man får trippa omkring på jorden. 


Vi var i Sörmland och tog farväl av svärmor i helgen som gick. Det blev en tung helg, sånt där är aldrig roligt även om svärmor var gammal o levt ett långt o fint liv, så blir de tufft när man ska ta farväl. Men himmelen har fått en fin ängel till nu. 



Så är de det här med kroppen min!!!

Jag kämpar ju för att förändra den, göra den mindre och starkare, som ni vet. 
En ny klänning ska de ju bli till sommarens bröllop, som vi nu fått inbjudan till. 
  
 
Har kommit en bit på väg, hård träning o nyttig mat ger ÄNTLIGEN resultat. 

I början tyckte jag inte de händer något alls men nu sys det, känns, och vågen har också slutat traska iväg för långt upp på viktskalan :)  
Har en svärdotter som tappert tränar vid min sida, så kul att vi kan följas åt. Hon är smal o smärt men gillar ändå att träna o hålla sig pigg o frisk. I söndags hängde ytterligare en av svärdöttrarna med ut och sprang.  
 

Man blir som en ny människa. 
De e gutt!!!!